Areas Costa Blanca

Welcome to South Costa Blanca

Vårt område södra Costa Blanca tillhör Valencia regionen och ligger söder om Alicantes flygplats. Här finner ni ett pärlband av orter med fantastiska stränder. Större städer som Santa Pola, Guardamar och Torrevieja och mindre byar som La Marina, Punta Prima, Mil Palmeras och många fler, stora o långa stränder, små och privata stränder. Här finner ni radhus och lägenheter, villor och golfanläggningar med olika bostäder.
Med 320 soldagar är det faktiskt svårt att inte trivas här. I och med det milda klimatet får fler och fler turister upp ögonen för Costa Blanca. Dessutom anser Världshälsoorganisationen WHO att Costa Blanca är ett av världens mest hälsosamma ställen att leva på.. Området runt Torrevieja är extra hälsosamt tack vare de två saltsjöarna som ligger runt staden. Många personer åker hit av hälsoskäl i och med att klimatet är bra för exempelvis reumatiker och andra med värk-, muskel- eller ledbesvär. Även allergiker gynnas av att åka hit för att må bättre.

På bara 3-4 timmar kommer ni från Sverige till Alicante med flyg. På flygplatsen är det enkelt och bekvämt att hyra bil eller att ha sin egen bil på långtidsparkering året om. Det går också flygbussar mellan Alicante flygplats och Torrevieja. Föredrar man taxi så finns det alltid bilar på plats.

Orihuela Costa är området precis söder om Torrevieja, som består av flera orter så som Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig och Villamartin. Här ligger sedan 4 år tillbaka det stora välkända köpcentrat Zenia Boulevard. På Zenia Boulevard finner ni 150 butiker och restauranger, centrat är öppet året om alla dagar i veckan. Det är nytt fräscht och modernt och här händer det alltid något!
I Orihuela Costa, närmare bestämt La Zenia finner ni vårt ena kontor.
Vårt andra kontor ligger inne i centrala Torrevieja så ni kan alltid få kontakt med när ni är i området.

Our areas

Find your dream of home

Contact us

Contact us

* Required information